Select Page

Política de protecció de dades

Família Intrèpida

 

Política de protecció de dades

A través del present avís, Família Intrèpida, informa als usuaris de la website, sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a Família Intrèpida les dades personals que li són sol·licitats en el website per a la prestació dels seus serveis, subscripció a notícies.

Responsable: Família Intrèpida – 40342691R – C/Molí, 54, 17141, Bellcaire d’Empordà, 616433588, info@familiaintrepida.cat

En nom de Família Intrèpida, tractem la informació que ens facilita amb la finalitat atendre les sol·licituds d’informació del formulari de contacte. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si Família Intrèpida estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Una altra finalitat és la d’enviar-li comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat, a través del telèfon, correu postal ordinari, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

Si l’usuari no marca l’acceptació de la casella corresponent abans de l’enviament de la sol·licitud de consulta, no rebrà comunicacions comercials i d’interès d’aquesta entitat, sense perjudici de ser atesa la seva consulta.

Per als usuaris del servei de newsletter, la finalitat és la de respondre a la seva sol·licitud de subscripció i enviar-li comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat, a través de correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents, tenint el consentiment causa de la subscripció realitzada.

Les dades que se sol·liciten són les adequades, pertinents i no excessives en relació amb l’àmbit, les finalitats i serveis determinats, explícits i legítims de Família Intrèpida.

L’usuari haurà d’omplir els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l’emplenament defectuós del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

Família Intrèpida ha instal·lat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscos possibles.

Igualment, Família Intrèpida s’obliga a complir amb l’obligació de secret respecte de les dades contingudes en els seus tractaments segons el que estableix la legislació de protecció de dades aplicable.

Família Intrèpida conté enllaços a altres llocs web que podrien emmagatzemar informació sobre els usuaris. Família Intrèpida no es fa responsable per la gestió de la informació d’usuari ni per les condicions de protecció de dades i confidencialitat d’altres llocs web.

Família Intrèpida es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d’acord al seu propi criteri, o motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal. L’ús de la web després d’aquests canvis, implicarà l’acceptació d’aquests.

Se l’informa que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i, si escau, oposició i portabilitat de les dades, així com la limitació de tractament dels mateixos, enviant una sol·licitud acompanyada de document identificatiu a l’adreça: info@familiaintrepida.cat.

 

Et podem ajudar?

616 433 588

marta@familiaintrepida.cat

Contacta amb nosaltres:

– Vols organitzar un Taller de Jocs de Taula al teu poble o escola?

– T’agradaria una Demostració de Jocs al Claustre? 

– Necessites ajuda per triar un Joc de Taula?

Envia’ns un mail o WhatsApp i t’ajudarem encantades! 

 

 

Open chat
Necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?