Select Page

Escoles

Demostració jocs de taula al claustre 

La demostració jocs de taula al claustre és una formació per a mestres on expliquem les capacitats que ens ofereix cada joc, parlem sobre com introduir els jocs a les aules i juguem!

Taller jocs de taula a l’aula

Aquest taller consisteix en dinamitzar els jocs de taula a l’aula creant petits grups. Es pot realitzar per educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

 

Quins valors treballem?

1. Valors d'inclusió

Els jocs de taula són inclusius perquè podem jugar amb persones de diferents edats, creem vincle i agrupem a infants de diferents procedències. L’objecte dels Jocs de Taula és que els nens i nenes es diverteixin aprenent, els ajudi a relacionar-se i desenvolupin una actitud positiva.

2. Valors educatius

Amb els jocs de taula podem entrenar capacitats d’una manera divertida i en què l’infant aprèn, entrena i integra els aprenentatges.

Les capacitats que entrenem amb els jocs de taula són lògica-matemàtica, càlcul mental, percepció visual, lògica, memòria, resolució de problemes, orientació especial o llengua.

A més, també es desenvolupen altres capacitats com l’atenció, la rapidesa, la motricitat fina, l’estratègia, la cooperació o la imaginació.

Així doncs, es pot atendre a infants amb necessitats educatives específiques (com dislèxia, TEA,…) o infants amb altes capacitats.

3. Valors socials

Els jocs de taula afavoreixen la socialització, fomenten el diàleg i enforteixen les relacions personals.

Amb els jocs de taula també treballem la victòria, aprenen a gestionar l’èxit amb modèstia, acceptar la derrota amb esportivitat, gestionant les frustracions, i treballar en equip, amb els jocs cooperatius.

 

Així doncs, els jocs de taula ens ajuden a desconnectar i a reduir l’estrès, a tenir una actitud oberta i positiva i sobretot a sentir-nos més lliures!

Quins jocs de taula portem?

A la Botiga Online trobareu una selecció de Jocs de Taula classificats per capacitats. També hi trobareu un apartat de “Intervenció a l’aula” per cada joc.

Jocs de Taula

Subscriu-te al Butlletí

Et podem ajudar?

616 433 588

marta@familiaintrepida.cat

Contacta amb nosaltres:

– Vols organitzar un Taller de Jocs de Taula al teu poble o escola?

– T’agradaria una Demostració de Jocs al Claustre? 

– Necessites ajuda per triar un Joc de Taula?

Envia’ns un mail o WhatsApp i t’ajudarem encantades! 

 

 

Open chat
Necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?