Select Page

Famílies

Taller Jocs de Taula!

El Taller Jocs de Taula! consisteix en oferir i explicar diferents tipus de jocs de taula perquè els nens i nenes, mares i pares, avis i àvies… juguin i en gaudeixi!

Família Intrèpida té més de 100 jocs de taula com a material per jugar i educadores que expliquen com s’hi juga!

Aquest taller el pot organitzar Ajuntaments, Biblioteques, AFA’s, escoles…

A qui va dirigit?

1. Públic Familiar

Amb els jocs de taula s’enforteixen els vincles entre els diferents membres de la família. Són una molt bona eina de trobada i per experimentar diferents rols familiars.

2. Públic Jove

Els jocs de taula que s’aporten tots són jocs moderns per la qual cosa els joves encara tenen molts jocs a descobrir. Els jocs de taula serveixen per cohesionar grups i per conèixer noves persones.

3. Públic Adult

Els jocs de taula també ens serveixen pels adults per tenir una ment activa i oberta a noves estratègies. Amb els jocs de taula ens podem relaxar alhora que aprendre noves aptituds.

4. Públic Gent Gran

Els jocs de taula són una molt bona eina per treballar la memòria, la motricitat fina, el llenguatge. Amb els jocs de taula podem ajudar a la gent gran a estar actius i entrenar habilitats.

5. Població Nouvinguda

Aquestes trobades és un bon lloc per socialitzar-se, conèixer la gent del poble, practicar la llengua catalana. Els jocs són una eina d’inclusió social i cultural.

6. Atenció a la diversitat

Disposem jocs de taula que afavoreixen l’accessibilitat i fomenten la participació dels col·lectius amb discapacitats funcionals o diverses.

Valors culturals

– Treball en equip

– Competició

Valors socials

– Relació

– Comunicació

Valors educatius

– Entrenament

– Diversió

Subscriu-te al Butlletí

Els Jocs de taula com a expressió cultural

  • Els Jocs de taula formen part de la cultura popular.
  • Sabem que llegir, viatjar, el teatre, la dansa, el cinema i la música són cultura, però massa vegades oblidem que el joc també forma part de la cultura.
  • El joc ha representat, en tots els pobles del planeta, un espai de relació i comunicació lligat a l’imaginari i a la vida quotidiana, un espai, doncs, de cultura.
  • A més de la vesant cultural, amb els jocs de taula permetem enfortir i potenciar les relacions entre les persones, entrenar capacitats educatives i que les persones es diverteixin.

“Amb els Jocs de Taula hem trobat un espai de relació i joc amb els nostres fills. Ara les sobretaules són més llargues”

Et podem ajudar?

616 433 588

marta@familiaintrepida.cat

Contacta amb nosaltres:

– Vols organitzar un Taller de Jocs de Taula al teu poble o escola?

– T’agradaria una Demostració de Jocs al Claustre? 

– Necessites ajuda per triar un Joc de Taula?

Envia’ns un mail o WhatsApp i t’ajudarem encantades! 

 

 

Open chat
Necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?