Select Page

Condicions de venda

Família Intrèpida

 

Condicions de venda

Família Intrèpida és una empresa catalana amb domicili al Carrer Molí, 54, 17141 Bellcaire d’Empordà.
Aquestes Condicions estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris de Família Intrèpida, en relació amb els productes i serveis que oferim a través de la botiga nostre lloc web www.familiaintrepida.cat i representen un contracte vinculant entre vostè i nosaltres.
Aquestes Condicions podrien ser modificades, pel que ha de llegir-les abans d’efectuar cada comanda.

TERMINI DE LLIURAMENT

Tots els productes que es troben en estoc tenen un termini d’entrega de 3-5 dies dins de la península (si fa la seva comanda durant un cap de setmana o dia festiu, la comanda es tramita el següent dia laborable) .

En cas de realitzar el pagament mitjançant transferència bancària l’enviament s’efectua un cop rebut el comprovant del pagament.

Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament estimada, l’informarem d’aquesta circumstància i li donarem l’opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.

Recordeu en qualsevol cas que no es realitzen lliuraments els dissabtes ni diumenges.

DESPESES D’ENVIAMENT

Tots els enviaments peninsulars tenen una despesa d’enviament de 5,90 €.

Els preus no inclouran IVA.

No es realitzen enviaments a Canàries, Ceuta, Melilla ni fora d’Espanya.

Si prefereix passar a recollir la seva comanda pot fer-ho al punt de recollida (C/ Unió, 2 17133 Ultramort – truqui’ns abans al 616433588 i indiqui-ho en fer la comanda).

Enviaments gratuïts

Enviaments gratuït a partir de 35 € a la península

FORMA DE PAGAMENT

Targeta de crèdit Visa o Mastercard

Una modalitat molt segura, en la qual les teves dades bancàries queden protegides de l’accés no autoritzat durant la transmissió, es requereix tenir activat amb la pròpia entitat un sistema de verificació mitjançant una targeta de coordenades o confirmació mitjançant SMS.

Paypal

És un servei gratuït en el que es necessita només un compte de correu i un número de targeta per donar-se d’alta. Sempre que tingui compte de Paypal no necessitarà tornar a introduir el seu número de targeta. També es pot fer servir aquesta modalitat de pagament sense haver compte a Paypal, introduint el número de targeta, aquesta opció no és possible des d’un mòbil o tauleta, si des d’un ordinador.

Transferència bancària

Fent un ingrés al número de compte que es facilita en finalitzar el procés de compra, indicant el número de comanda.

L’enviament es realitzarà un cop hem rebut el comprovant de l’ingrés. Els productes quedaran reservats per un màxim de 3 dies, si en aquest període no s’ha rebut l’ingrés s’anul·larà la comanda.

Contraremblosament

Si vol fer el pagament en efectiu en el moment de rebre el paquet ha de triar la forma de pagament mitjançant transferència i avisar-nos per correu electrònic a info@familiaintrepida.cat dient-nos que desitja pagar contra reemborsament. Aquest servei tindrà un càrrec addicional del 3,5% més Iva sobre l’import total de la comanda, amb un mínim de 3,5 € (valor pres per una comanda de 100 €).

DEVOLUCIONS

Tots els productes comprats a Família Intrèpida podran ser retornats i reemborsats, sempre que vostè ens comuniqui la seva intenció de retornar els productes adquirits dins d’un termini màxim de 15 dies hàbils comptats des de la data de lliurament i que es compleixin la resta de les condicions establertes en aquest apartat.

1. El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va enviar i ha de conservar el seu etiquetatge i embalatge original.

2. L’enviament s’ha de fer amb la mateixa caixa protectora amb què va ser enviat (o en una similar).

3. En el paquet s’ha d’incloure una còpia de la comanda i indicar el motiu de devolució.

4. Ha de comunicar-se amb nosaltres per telèfon al 616 433 588 o per correu electrònic a info@familiaintrepida.cat per indicar-nos el o els productes que desitja tornar.

5. El paquet cal enviar-lo a la següent adreça.

Família Intrèpida- C/ Unió, 2 – 17133 Ultramort

Efectuarem la devolució en un termini de 7 dies des de la recepció del paquet, el client haurà d’enviar per correu electrònic les dades d’un compte bancari on el titular sigui la persona que va fer la comanda i així reemborsar els diners.

NOMÉS es retornarà l’import dels articles, mai l’import de les despeses d’enviament i/o reemborsament.

 

Et podem ajudar?

616 433 588

marta@familiaintrepida.cat

Contacta amb nosaltres:

– Vols organitzar un Taller Jocs de Taula al teu poble o escola?

– T’agradaria una Demostració de Jocs al Claustre? 

– Necessites ajuda per triar un Joc de Taula?

Envia’ns un mail o WhatsApp i t’ajudarem encantades! 

 

 

Open chat
Necessites ajuda?
Hola, et podem ajudar?